ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ

ΛΟΥΚΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ - [ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ]

LoukiaΓεννήθηκε στη Λεμεσό. Συμπλήρωσε τις μουσικές της σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών όπου με καθηγητές τους Γ. Γεωργιάδη, Κ. Γαϊτάνο, Θ. Κατσίμπα και Μ. Κουτούγκο πήρε πτυχίο και δίπλωμα πιάνου, πτυχίο ακορντεόν, πτυχίο ωδικής και αρμονίας.

Το 1976 ίδρυσε το πρώτο παράρτημα του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών στη Λεμεσό. Συνεργάστηκε για σειρά ετών με το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και κατόπιν με το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες Αθηνών.

Το 2009 ίδρυσε το Ωδείο Ελικώνας το οποίο λειτουργεί σαν ανεξάρτητη μουσική σχολή.

Διδάσκει το φωνητικό σύνολο του Πολιτιστικού Ομίλου Διάσταση από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του έως σήμερα

Read more: ΛΟΥΚΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ - [ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ]

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ - [ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ]

ChristinaΗ Χριστίνα είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα μουσικολογίας .Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά hot gay porn κοντά στον Παύλο Σεργίου και στον Δημήτρη Κατσίμπα (Διευθυντές ορχήστρας)και είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών από το οποιο αποκόμισε πτυχία στην Αρμονία , Αντίστιξη και Φούγκα

Είναι πτυχιούχος με διάκριση άριστα παμψηφεί στο πιάνο και βιολί  με καθηγητές την Μπέττυ Γαιτάνου Μπαρζούκα και τον Δημήτρη Σέμση (εξάρχων  της κρατικής ορχήστρας Αθηνών) αντίστοιχα.

Επίσης παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με την Αντιγόνη Σγούρδα  και είναι απόφοιτος μονωδίας και ακορντεόν του Ωδείου Μουσικοί Οριζοντες .

Έχει λάβει μέρος ως ερμηνεύτρια σε σεμινάρια  πιάνου από διακεκριμένους σολίστες, όπως με τους Nikolai Ρetrof, Paul Badura Skoda,Bernard Ringeissen.

Τη θεωρητική της καλλιέργεια  πάνω στη μονωδία επεξέτεινε  με την παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων με την διάσημη Σοπράνο Ghena Dimitrova και τον Τενόρο Alfred Knoll Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται πρώτες εκτελέσεις έργων Ελλήνων Συνθετών.

Read more: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ - [ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ]

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ ΚΛΟΥΒΑΤΟΥ - [ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ]

Dimitra Klouvatou


Η Δήμητρα
είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα μουσικολογίας.

Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά κοντά στον Παύλο Σεργίου και στον Δημήτρη Κατσίμπα (Διευθυντές ορχήστρας)και είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών από το οποίο αποκόμισε πτυχία στην Αρμονία, Αντίστιξη και Φούγκα.

Είναι πτυχιούχος με διάκριση άριστα παμψηφεί στο πιάνο και βιολί  με καθηγητές την Μπέττυ Γαιτάνου Μπαρζούκα και τον Δημήτρη Σέμση (εξάρχων  της κρατικής ορχήστρας Αθηνών) αντίστοιχα.

Επίσης παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με την Αντιγόνη Σγούρδα  και είναι απόφοιτος μονωδίας και ακορντεόν  του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες. Εχει λάβει μέρος ως ερμηνεύτρια σε σεμινάρια  πιάνου από διακεκριμένους σολίστες, όπως με τους Nikolai Ρetrof, Paul Badura Skoda,Bernard Ringeissen.

Read more: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ ΚΛΟΥΒΑΤΟΥ - [ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ]