Σχολή Κλασσικού Τραγουδιού / Μελοδραματική

Με τα μαθήματα κλασικού τραγουδιου στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να εξασφαλίσουν  ένα όμορφο ήχο, καθαρή άρθρωση και  διαμόρφωση κλασικής τεχνικής στο τραγούδι που θα εξασφαλίσουν ότι οι φωνητικές τους χορδές δεν θα τεντωθούν ή καταστραφούν, καθώς και την ολοκλήρωση μιας άρτιας μουσικής προσωπικότητας .

Καλή φωνητική τεχνική βοηθά να κάνει αυτά τα στοιχεία να porno gay συνεργάζονται για ένα πιο ισχυρό και όμορφο ήχο. Οι μαθητές μαθαίνουν καλή στάση του σώματος και τεχνικές αναπνοής για καλύτερη διατήρηση  και  ενίσχυση της  φωνής τους. 

Απλές μελωδίες και ασκήσεις  χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν  την έκταση  και ευελιξία της φωνής και να εξασφαλίσει  ακριβές τονικό ύψος στα  διάφορα ρεγκίστρα.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στο Royal Academy of music, Τrinity college, ελληνικές εξετάσεις  ή διαγωνισμούς/ φεστιβάλ μουσικής. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες όπως μουσικό θέατρο, χορωδίες και άλλα σύνολα ενώ ταυτόχρονα γίνεται προετοιμασία των μαθητών για ακροάσεις σε πανεπιστήμια και άλλες μουσικές σχολές.