Κλασικό Τραγούδι / Μελοδραματική

Με τα μαθήματα κλασικού τραγουδιου στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να εξασφαλίσουν  ένα όμορφο ήχο, καθαρή άρθρωση και  διαμόρφωση κλασικής τεχνικής στο τραγούδι.

Οι μαθητές μαθαίνουν fat ass καλή στάση του σώματος και τεχνικές αναπνοής για καλύτερη διατήρηση  και ενίσχυση της  φωνής τους. 

Απλές μελωδίες και ασκήσεις  χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν  την έκταση  και ευελιξία της φωνής και βοηθούν τον μαθητή να εξασφαλίσει  ακριβές τονικό ύψος στα διάφορα ρεγκίστρα.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Royal Academy of music,Τrinity college, ή να δίνουν τις ελληνικές εξετάσεις και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς/ φεστιβάλ μουσικής. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες όπως μουσικό θέατρο, χορωδίες και άλλα σύνολα. Ενδιαφερόμενοι μαθητές προετοιμάζονται για πολλές ακροάσεις και συνέχιση των σπουδών τους σε πανεπιστήμια.


Δασκάλοι:   Μάριος Ανδρέου, Χριστίνα Ηροδότου, Αγγέλα Φοίνικα, Δημήτρα Πισσουρίου Κλουβάτου, Χριστίνα Πισσουρίου Ιωάννου