Φωνητική

Φωνητικα Τα μαθήματα φωνητικής μπορούν να ξεκλειδώσουν την δύναμη της ανθρώπινης φωνής  για να μεταφέρει όλο το βάθος  των συναισθημάτων μας.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αναπτύξουν  ένα όμορφο ήχο, καθαρή άρθρωση και να διαμορφώσουν κλασική τεχνική στο τραγούδι πράγμα που θα προστατέψει τις φωνητικές τους χορδές από αχρείαστο τέντωμα και κακή χρήση. 

Οι μαθητές μαθαίνουν καλή στάση του σώματος και τεχνικές αναπνοής για καλύτερη διατήρηση  και  ενίσχυση της  φωνής τους. 

Απλές μελωδίες και ασκήσεις  χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν  την έκταση  και ευελιξία της φωνής και να βοηθήσουν τον μαθητή να παίρνει  ακριβές τονικό ύψος στα  διάφορα ρεγκίστρα.

Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε κλασικό ρεπερτόριο, Musical, τραγούδια Disney, λαϊκά, τζαζ και ποπ. Στο μάθημα δίνεται μεγάλη έμφασή στην καλή προφορά και φωνητική παραγωγή,  στο ρυθμό,  και  στην έκφραση.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Royal Academy of music,Τrinity college, ή να δίνουν τις ελληνικές εξετάσεις και επιπρόσθετα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς/ φεστιβάλ μουσικής. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες όπως μουσικό θέατρο, χορωδίες και άλλα σύνολα.

 

 Κλασικό Τραγούδι / Μελοδραματική    |  Θεατρικό Τραγούδι – Μιούζικαλ  |  Ελαφρό Έντεχνο   |   Μοντέρνο Τραγούδι  |  Λαϊκό Τραγούδι